Welkom bij WECKENonline

WECKENonline.fr
WECKENonline.de
WECKENonline.com

Sous vide

Sous vide 9789045212364

Meer afbeeldingen

Sous vide

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Beschikbaar: Niet in voorraad

Prijs: € 39,99

Snel overzicht

Sous vide
Gevacumeerd koken onder druk
Vorm: Paperback
Hoogte: 284 mm
Breedte: 285 mm
Aantal pagina's: 295
ISBN nr: 9789045212364

Sous vide; een nieuwe manier van koken
Koken is voor de meeste enthousiaste (thuis-)koks een intuïtief en creatief proces, daar lijkt een op de wetenschap gebaseerde techniek als sous-vide koken niet in te passen. Maar sous-vide koken betekent niet dat je niet meer lekker in de pannen kunt roeren, integendeel, het is een goede aanvullende techniek om een perfect resultaat te krijgen. Het wordt tenslotte niet voor niets al tientallen jaren gebruikt door sterrenchefs als Ferran Adrià, Thomas Keller, Grant Achatz en Heston Blumenthal en is nu bereikbaar geworden voor de thuiskok.
Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek Sous vide de geheimen van het koken onder druk. Deze manier van koken, waarbij smaken en texturen optimaal bewaard blijven, is nu ook bereikbaar voor de enthousiaste amateurkok. Door vlees, vis en groente te vacumeren en vervolgens op een constante temperatuur te laten garen, kun je resultaten bereiken die voorheen niet mogelijk waren. Zelfs het taaiste stuk vlees wordt op deze wijze mals en culinair aantrekkelijk!
Voordelen van sous-vide koken
Betrouwbaar
Een constante lage temperatuur zorgt voor zeer gelijkmatig gaar worden van het voedsel en maakt het vrijwel onmogelijk het te doen mislukken. 
Voedzaam en vol smaak
De luchtdichte zak houdt de voedings- en smaakstoffen vast die anders zouden verdampen of in het kookvocht verloren zouden gaan. 
Verbeterde textuur
Door hoge temperaturen en blootstelling aan zuurstof te vermijden houdt sous-vide bereiden het voedsel meer intact; vlees wordt perfect van buiten tot binnen medium-rare, groenten krijgen een intensere kleur en kip wordt heerlijk sappig. 

Met timer Nee
Handleiding N/B
Merk Boeken sous vide
Artikelnummer 9789045202853
EAN 9789045202853

Schrijf uw eigen beoordeling

U schrijft een beoordeling over: Sous vide

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Aantal sterren