Welkom in de webshop van WECKEN online

 

 

De webshop, en daarmee natuurlijk ons bedrijf, is ontstaan door onze beide hobby's te combineren; Claudia is een fanatieke receptenmaakster, fotografe en kookfanaat en tevens de schrijfster, receptenmaakster en fotografe van het Handboek voedsel drogen en het boek: Koken met gedroogd voedsel.

Gerrit is een kookfanaat die gegrepen is door het weckvirus en alles wat met koken te maken heeft. Hij is twee jaar lang elke zaterdagmorgen kookles gaan volgen in Lommel (Belgie) onze woonplaats. Volgens Gerrit volgde hij les om nog beter te leren koken. Dat men alles wat er gekookt werd mocht opeten en er vaak veel over was, wat hij dan mee naar huis mocht nemen, heeft zeker bijgedragen aan zijn enthousiasme.

Beiden gegrepen door het koken en alle facetten die daarbij horen zijn wij indertijd erg enthousiast aan onze webwinkel begonnen en wij hopen deze in de toekomst uit te breiden met niet alleen weckpotten, weckflessen en inmaakartikelen maar met nog veel meer kookartikelen en kookaccessoires.

Op dit moment kunt u ook voedseldrogers, vacuum apparaten, slowcookers, souse-vide apparaten en allerlei leuke kookartikelen in onze webshop vinden.

Wij proberen in onze webwinkel alleen kwaliteitsproducten te verkopen waar wij zelf erg goede ervaringen mee hebben. Ook wecken en drogen wij zelf al jaren voedsel, dus als u vragen heeft kunnen wij u met raad en daad bijstaan. Wij verkopen niet alleen weckpotten en inmaakaccessoires van het merk WECK maar ook van de merken KILNER en LOCK-EAT. 

Onze webshop is een combinatie van de webshop en de inmaakrecepten website: Wecken en inmaken namelijk: WECKENonline.eu. Ons bedrijf is dan ook ontstaan door het succes van onze receptensite, noem het maar een totaal uit de hand gelopen hobby. Deze website vertelt u alles over inmaken en wecken van fruit, groenten, brood, cake en vlees. U vindt hier een stap voor stap uitleg hoe u moet wecken, weck recepten, wecken in alcohol, wecken in azijn, wecken met zoetstof, olie maken, azijn maken, jam maken, informatie over het weckproces en nog veel meer.................. maar ook recepten voor het drogen van voedsel en recepten voor de Vitamix kunt u er vinden.

U kunt ons ook volgen op: Pinterest waar u alle foto's ziet van onze inmaakrecepten, als u doorklikt op de foto komt u automatisch bij de inmaakrecepten uit.
We zijn ook te volgen op instagram en twitter
Op al deze social media vindt u elke dag een nieuw WECKEN online recept.

Natuurlijk heeft WECKENonline ook een facebookpagina. Als u waardeert wat wij doen, dan zouden wij het HELEMAAL geweldig vinden als u ons leuk zou vinden op FACEBOOK.

Wij vinden onze integriteit en die van ons bedrijf het belangrijkste wat er is en maken bijvoorbeeld geen reclame voor artikelen die wij niet verkopen. Ook hoeft u bij WECKENonline niet voor een bepaald bedrag te bestellen, wij vragen ook geen toeslag in verzendkosten voor bepaalde artikelen.

U betaald 5,95 verpakkings- en verzendkosten tot 25 kilo en 11.95 euro tot 50 kilo!
Mocht u de verzendkosten te hoog vinden dan kunt u uw bestelling bij ons op komen halen. Neem daarvoor contact met ons op.

Hopend dat u hier alles vindt voor uw weckavontuur!

Mocht er iets niet naar wens zijn of u heeft een vraag over inmaken, dan kunt u ons altijd telefonisch of via email contacteren.

Wij wensen u een aangename tijd toe in onze webshop!

Claudia Kuyken en Gerrit Lavrijsen

Eigenaren WECKENonline